Geografische info

Adres Vrijwilligersstraat 40
Gemeente 2340 Beerse

Omschrijving

Zeer goed gelegen, pal in de dorpskern van Beerse, wordt het nieuwbouwproject 'residentie Bert Roefs' thans voltooid.

Door deze ligging zijn allerhande voorzieningen vlakbij gelegen: openbaar vervoer, winkels, school, ...

Het project bestaat uit 6 hoogwaardige BEN-appartementen (Bijna Energie Neutraal), elk voorzien van zeer ruime terrassen palend aan de leefruimten. De appartementen zijn zeer geschikt voor eigen gebruik, of als investering om te verhuren.

De bruto woonoppervlakten variëren van 93 tot wel 114 m² en bieden een variatie aan 2 of 3 slaapkamers. Door de ruime terrassen komt er nog eens ong. 26 m² leefruimte bij.

Het gebouw is opgetrokken in stijlvolle klassieke architectuur, met toepassing van kwalitatieve, hoogwaardige, materialen en technieken.

Parkeren gebeurt in de ondergrondse parkeerkelder, waarbij elk appartement verplicht een autostaanplaats en eigen kelderberging dient aan te kopen. Informeer gerust naar de mogelijkheden en prijzen hiervoor.

Voor de afwerking worden budgetten voorzien zodat u uw appartement naar eigen smaak kan afwerken, indien tijdig beslist. Standaard wordt vloerverwarming (via geothermische warmtepomp) voorzien. De ramen zijn uit kwalitatieve PVC-profielen (Schüco) met grote glasoppervlakken in de leefruimten.

Door te werken met hoogwaardige bouwmaterialen, doorgedreven isolatie en energiezuinige systemen (geothermische warmtepomp, zonnepanelen, ventilatiesysteem D), is het woonproject super energiezuinig en voldoet het aan de BEN-normen (Bijna Energie Neutraal) met een maximaal E-peil van 30. Hierdoor geniet men een van een korting (vrijstelling) op de onroerende voorheffing gedurende 5 jaar!

De verkoop geschiedt onder BTW op het constructie-aandeel en registratiebelasting op het grondaandeel. Toepassing van 6%-BTW in het kader van afbraak en heropbouw is mogelijk, mits aan de voorwaarden voldaan wordt.

Plannen, lastenboek en andere informatie zijn te bekomen via ARES vastgoed- & landmeetbureau te Beerse. Contacteer ons gerust voor meer informatie!


Gelijkvloers

Type Prijs Slk. Terras Woonopp. Grondopp. Plan  
0.1 Gelijkvloers app. info op kantoor 3 75 m² 114 m² - - verkocht
0.2 Gelijkvloers app. info op kantoor 3 156 m² 124 m² - - verkocht

Verdieping 1

Type Prijs Slk. Terras Woonopp. Grondopp. Plan  
1.1 Appartement info op kantoor 2 26 m² 93 m² - - verkocht
1.2 Appartement info op kantoor 2 26 m² 100 m² - - verkocht

Verdieping 2

Type Prijs Slk. Terras Woonopp. Grondopp. Plan  
2.1 Appartement info op kantoor 1 26 m² 75 m² - - verkocht
2.2 Appartement info op kantoor 2 26 m² 115 m² - - verkocht